miércoles, 17 de junio de 2015

FENT FOTO AIELO



Des de l'Associació Fent Foto Aielo, us donem la benvinguda al nostre Blog! 
Qui formem aquesta Associació? Som un grup de gent d'allò més variada, però amb un nexe comú: la nostra passió per la fotografia, per aprendre, i millorar cada dia. 
I com ha nascut aquest projecte? De la mà del nostre “profe” Vicent J Gandía Adriá, fotògraf amateur com nosaltres, però amb molts “dispars” a l'esquena, i que un dia va pensar que estaria bé fer un curs per a transmetre tot allò que ell sap, a tot aquell a qui li poguera interessar. 
Durant uns mesos entre finals de 2014 i principis de 2015 un grup de quasi una trentena de persones hem realitzat aquest curs a la Biblioteca d'Aielo de Malferit. 
I què va passar després? Doncs que ens vàrem quedar en ganes de més...així que vam decidir formar una Associació sense ànim de lucre, per seguir gaudint d'eixides, quedades, sopars, esmorzars, cursos, i el millor de tot: aprendre els uns dels altres. 
També contem entre nosaltres amb un gran de la Fotografia Nocturna i Light Painting, Sergi Boix, amb qui hem descobert què es això de “dibuixar amb la llum”. 
Sabem que hi ha molta gent a Aielo&rodalies amb la mateixa afició que nosaltres, aixì que vos convidem a tots a formar part d'aquesta Associació i a participar de totes les activitats que en un futur anirem organitzant. En breu, tindreu més noticies nostres ;)
A.F.F.A.

No hay comentarios:

Publicar un comentario